Over ons

Met www.slijmbeursontsteking-schouder.nl willen wij medische achtergrond informatie over een slijmbeursontsteking in de schouder makkelijk vindbaar en goed bereikbaar maken op het internet, zodat deze voor iedereen te bereiken is ongeacht het tijdstip, ongeacht de plaats en ongeacht het apparaat waarop achtergrondinformatie over een slijmbeursontsteking in de schouder gezocht wordt.

De teksten op www.slijmbeursontsteking-schouder.nl, in tegenstelling tot de teksten op vele andere medische websites, zijn geschreven door een tekstschrijver gespecialiseerd in het schrijven van medische teksten. Het doel van www.slijmbeursontsteking-schouder.nl is dan ook om feitelijke juiste achtergrondinformatie te geven over een slijmbeursontsteking in de schouder.

Deze website, evenals een groot aantal andere medische websites, is onderdeel van Medfacts.nl.

 

Over Medfacts.nl

Medfacts.nl is de overkoepelende website voor een groot aantal medische websites welke volledig in eigen beheer zijn. Zowel Medfacts.nl als elke website in het beheer van Medfacts.nl heeft als doel om feitelijke juiste medische achtergrondinformatie makkelijk vindbaar en goed bereikbaar te maken voor iedereen die hier behoefte aan heeft.

 

Let op dat, ondanks dat de teksten op deze website, op Medfacts.nl en op andere websites die binnen het netwerk van Medfacts.nl vallen met de grootst mogelijke zorg zijn samengesteld door een tekstschrijver gespecialiseerd in het schrijven van medische teksten, ook deze website geen medisch advies geeft en het advies van een dokter nooit kan vervangen. Bij medische klachten raden wij u altijd aan om een huisarts of specialist te raadplegen.

(Lees hier hoe het RTL nieuws naar buiten bracht dat 90% van de medische informatie op Wikipedia feitelijk niet juist is).